» N-S » RENSEPRODUKTER  
N-S
 
Elixir Cosmeceuticals tilbyr et bredt utvalg av Renseprodukter for sensitive og uren hud.

RENSEPRODUKTER - GENTLE CLEANSERBAKGRUNN


Et renseprodukt (cleanser) er viktig i den daglige hudpleien. Gentle cleanser er en mild hudvask som fjerner fett, make-up, urenheter og overskudd av talg. Egner seg godt for sensitiv hud. Cleanseren rengjør huden og fjerner døde hudceller slik at porene ikke tettes igjen En god cleanser etterlater huden ren, myk og smidig. Gentle cleanser forbereder huden slik at de aktive kremene trenger dypere inn.

VIRKESTOFF


Inneholder ikke såpe eller irriterende virkestoffer.Green tea: Grønn te er en av de kraftigste antioksidantene. Cleanseren inneholder grønn te ekstrakt i høy konsentrasjon. Papain enzymes: Cleanseren er beriket med antioksidanter fra papaya frukten.
ANBEFALT BRUK

Gentle cleanser kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Masseres inn på fuktig hud morgen og kveld. Rens deretter vekk med lunkent vann. Kan også brukes på øyelokkene.


RENSEPRODUKTER - ALPHA BETA CLEANSER

BAKGRUNN
En virkningsfull cleanser som inneholder både Alfa- (AHA) og Betahydroxysyre (BHA). Cleanseren rengjør huden og fruktsyrene fjerner døde hudceller og åpner tilstoppede porer. Egner seg spesielt godt for de med fet og uren hud.

VIRKESTOFF
AHA: Inneholder glykolsyre og lactic acid. Fjerner døde hudceller og har en lett peelende effekt.

BHA: Inneholder salisylsyre som trenger ned i talgkjertlene og reduserer mengden talg. Salisylsyre gjør huden ren og forhindrer kvisedannelse.

ANBEFALT BRUK

Alpha Beta cleanser kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Masseres inn på fuktig hud morgen og kveld. Rens deretter med lunkent vann. Unngå kontakt med øynene.


RENSEPRODUKTER - ACNE CLEANSER

BAKGRUNN
En rensende cleanser mot uren hud. Kombinerer en mild hudvask med virkestoffer som motvirker overskudd av talg. Cleanseren rengjør huden, fjerner døde hudceller og åpner porene.


VIRKESTOFF
AHA: Inneholder glykolsyre som fjerner døde hudceller, åpner porer og har en lett peelende effekt.

BHA: Inneholder salisylsyre som trenger ned i talgkjertlene og reduserer mengden talg. Salisylsyre gjør huden ren og motvirker kvisedannelse.

ANBEFALT BRUK
Acne cleanser kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Masseres inn på fuktig hud morgen og kveld. Rens deretter vekk med lunkent vann.